4 webs essencials per trobar fotos lliures de drets

On trobar fotos lliures de drets

Segur que a l’hora de fer el teu web o de començar un blog t’hauràs preguntat: com ho il·lustraré gràficament? Com aconseguiré fotografies?

L’opció més recomanable és, sens dubte, tenir un fotògraf de capçalera que s’encarregui de plasmar allò que vols transmetre. Però de vegades els nostres recursos no són suficients i s’ha de buscar una alternativa més econòmica però que garanteixi un bon resultat.

1. StockSnap

StockSnap es convertirà en la teva web de capçalera a l’hora de buscar fotografies. Ofereix fotos setmanals de temàtiques diverses, des de paisatges, a persones fent mil-i-una activitats, a fotografies d’estil de vida.

Ens agrada especialment el seu buscador: per nosaltres, una eina indispensable en un web d’aquest estil. Les fotos són en alta resolució.

StockSnap

2. Startup Stock

Si el que busques són fotos d’ambient de treball, on es vegi gent reunida, en un despatx, o treballant amb un ordinador, Startup Stock és una de les millors eines.

Com a inconvenient, pensem que no és una web pensada perquè l’usuari trobi les fotos que busca de manera fàcil. No hi ha cap filtre ni cercador on puguis especificar què busques.

Startup Stock

3. Pexels

Pexels és un web molt semblant a StockSnap, amb tota mena de fotografies, i amb un potent buscador que facilitarà que trobis el que estaves buscant. Una web visualment molt intuïtiva i atractiva, que facilita la navegació als usuaris.

Pexels

4. FoodiesFeed

A FoodiesFeed hi trobaràs fotografies relacionades amb el món de la cuina. Des d’ingredients a plats ja elaborats, a fotografies en restaurants o locals gastronòmics.

Pexels