Un equip petit impulsant marques ambicioses

Apostem pel poder que té el disseny per vendre. Per emocionar. Amb estratègia, disseny i tecnologia construïm marques fortes. Que connectin. Que destaquin. 

Treballem des del respecte i l’honestedat. Perfeccionistes de mena, cuidem tots els detalls. Amb passió per la feina ben feta. 

La Isaura dissenyant un nou webTargetes corporatives de l'estudiPlantes a l'estudiRètol corporatiuLa Clara redactant els textos d'un nou webComunicació i màrqueting digital a Knüt
La Isaura dissenyant un nou webTargetes corporatives de l'estudiPlantes a l'estudiRètol corporatiuLa Clara redactant els textos d'un nou webComunicació i màrqueting digital a Knüt
El disseny és l'ambaixador silenciós de la teva marca
– Paul Rand

L'equip

Isaura

Isaura

Disseny + Codi

Clara

Clara

Disseny + Copywriting

Getting Things Done Since 2015

Què vol dir treballar amb nosaltres?

The Knüt Studio Manifesto

 • Compromís des del minut zero

  Quan la feina surt bé tots hi guanyem. Ens impliquem en cada projecte a fons! I esperem que tu facis el mateix. Sabem que cada negoci és únic i que s'ha de tractar amb cura i amor.

 • Qualitat per sobre de la quantitat

  No creiem en el "one size fits all". Cada projecte és diferent. No fem servir plantilles prefetes. Forcen que tothom tingui unes mateixes solucions per necessitats molt diferents. I si us heu currat arribar fins aquí no és per tenir un calc de l'empresa del costat. Treballem amb menys projectes simultàniament i hi dediquem el temps que calgui perquè surti el millor possible.

 • Fora la palla. Anem al gra.

  Diu la llegenda que els 2000 eren l’epicentre del fer reunions-cafè amb molta xerrameca i poca feina. WTF? Nosaltres no perdem el temps i no volem fer-te’l perdre a tu! Valorem la productivitat. L’anar al gra. Les coses clares i la xocolata espessa. Les reunions, les justes i necessàries.

 • R-E-S-P-E-C-T

  Com deia una persona molt sàvia (aka Aretha Franklin), respecte per sobre de tot. Valorem el teu temps i el nostre temps. És la base d'una bona relació professional.

 • Asincronia i treball remot

  Treballar de manera asíncrona i remota ens permet ser àgils i molt autònomes. El nostre camp base sol estar a Girona. Però no tenim límits per treballar amb marques de tot el món. Minimitzem els desplaçaments per reduir la nostra empremta ambiental. Som unes email-lovers amb certa animadversió a les reunions innecessàries.

 • No ASAPs. No tot pot ser urgent.

  Si el teu projecte és “per ahir” no podrem ajudar-te. Som àgils, sí. Però creiem que hi ha d’haver respecte pels processos de treball i pels professionals implicats en el projecte. La feina ben feta no pot fer-se corrents i de mala manera. Tampoc volem fer-ho.

 • Menys intermediaris, millor comunicació

  Parlaràs sempre amb nosaltres! No hi haurà intermediaris. No hi ha el departament del departament de l’oficina de dalt. Sempre sabràs qui hi ha a l’altra banda de l’email (nosaltres) o de la videotrucada (també nosaltres).

 • Organització, organització i organització

  Ens encanten les coses organitzades. Totes dues som Virgo. Amb això ho diem tot. Tasques? Organitzades. Timelines? Planificats. Emails? Amb llistats. Pressupostos? Detallats. Algú ens dirà obsessionades. Però és el sant Greal perquè el projecte surti perfecte i a temps!

 • WOW per sobre de tot

  Basem la nostra feina en despertar emocions. Experiències. Perquè aquesta és l’eina més potent de persuasió. Treballem amb marques que valorin el poder del disseny per crear aquestes emocions.

Foto d'un maneki neko de l'estudi de dissenyTargetes de visita de l'estudi de disseny KnütClara i Isaura, de Knüt StudioCreant el sitemap en començar un procés de disseny webLlibres de disseny
Foto d'un maneki neko de l'estudi de dissenyTargetes de visita de l'estudi de disseny KnütClara i Isaura, de Knüt StudioCreant el sitemap en començar un procés de disseny webLlibres de disseny

El que diuen alguns dels nostres clients

AB-BIOTICS

Salut

Mallol

Serveis

Bold

Tech

Chartok

Startup

Raquel Lara

Serveis

Farinera Sant Lluís

Hospitality

Directia Travel

Hospitality

Jaime Prous

Arquitectura

Hotel Costabella

Hospitality

Ajuntament de Palafolls

Institució

Miquel Pino

Serveis

Grans marques confien en nosaltres. La vostra pot ser la següent.

Hola 👋 Soc la Clara!

M'encanta escriure, explicar històries i acompanyar-les d'un bon disseny. M'involucro en els projectes per buscar solucions (i no per portar-te problemes). El meu objectiu és que el resultat de la feina feta iguali o superi les teves expectatives!

Vuit curiositats sobre mi

🖐 Soc esquerrana

📝 Soc una mica maniàtica de les faltes d'ortografia.

🧠 El disseny ha d'estar en equilibri amb la usabilitat. M'entusiasma l'UX (user experience) i la psicologia del consumidor.

📓 M'encanta aprendre sobre copywriting i poso namings a tot!

🍿 M'agrada mirar sèries i escoltar podcasts. Les meves sèries preferides són Friends i Killing Eve. Estic enganxada als podcasts Oye Polo i Crims.

🇮🇹 Em motiva conèixer diferents cuines del món i m'agrada aprendre idiomes. M'encantaria parlar italià!

🍄 Fan de Super Mario Bros!

🎓 Vaig estudiar Publicitat i RRPP. Em vaig graduar el 2008 i vaig ser la primera de la meva promoció, també! Soc postgraduada en màrqueting digital.

Hola 👋 Soc la Isaura!

M’agraden els reptes, anar més enllà del que s'espera i marcar la diferència amb el disseny. M'encanta combinar el disseny i el codi per crear experiències web memorables.

Vuit curiositats sobre mi

📍 Soc gironina d'adopció. En realitat vaig néixer a Reus!

💉 El disseny està al meu ADN. Des de molt petita que m'ha agradat dibuixar, pintar,... Però sóc molt més hàbil amb l'ordinador que amb el llapis o les pintures.

💻 M'apassiona tant escriure línies d'HTML i de CSS com dissenyar.

📓 Un curs de Javascript o un llibre sobre disseny sempre és un bon regal. Gran autodidacta i amb una set insaciable per formar-me!

📸 M'agrada molt fer fotos!

🍕 M’encanta cuinar i també menjar, per què negar-ho! 

🎡 M'encanta viatjar i els parcs d'atraccions. El meu preferit: Universal Studios amb el món de Super Mario Bros, a Los Angeles.

🎓 Vaig estudiar Publicitat i RRPP. Vaig graduar-me el 2009 i vaig ser la primera de la meva promoció. Després vaig fer un màster de màrqueting digital.