Medkids by Medplaya

Branding

2017

Medplaya

El repte

Crear una nova marca pensada especialment pel clients més joves de Medplaya: els nens i nenes. Així és com va néixer MedKids.

Overview del projecte

Medplaya Ă©s una cadena hotelera amb hotels a tota la costa catalana, a Benidorm i a la costa del Sol. Necessitaven un branding per representar Medkids. Aquesta marca havia de servir per englobar totes les activitats que s’organitzen pel pĂşblic infantil. A mĂ©s, havia de tenir un carĂ cter marcadament juvenil, però no es podia perdre l’essència de la marca mare: MedPlaya.

Medkids

Meddy, la simpĂ tica mascota de MedKids

Amb l’il·lustrador Max Saladrigas vam crear una nova mascota per acompanyar la marca MedKids. MedPlaya fa molt de temps ja havia tingut una mascota basada en una estrella de mar i vam voler recuperar-la per crear aquest simpĂ tic personatge.

La mascota havia de ser fàcilment convertible en disfressa ja que també que es va reproduir a escala humana perquè els equips d’animació de la cadena hotelera l’utilitzin. És per això que vam optar per una forma humanoide que permetés il·lustrar la mascota fent diverses activitats que es fan a l’hotel: banyar-se, jugar a futbol, a ping-pong, etc.

MedTeens, la versiĂł per a adolescents

Després de MedKids va néixer MedTeens, la seva marca homòloga però centrada en els adolescents. En aquest cas partim del mateix estil gràfic definit per MedKids, però l’evolucionem perquè adquireixi una estètica més juvenil i no tant infantil.

Medplaya Family, pel pĂşblic familiar

Per culminar el projecte faltava un segell que agrupés totes les activitats de MedPlaya pel públic familiar: MedPlaya Family. Un segell que s’havia de relacionar amb la nova marca MedKids. D’aquí que utilitzéssim l’estrella de mar d’en Meddy per al segell.

Segell Medfamily