Mallol – Protecció Solar

Disseny web per Mallol, protecció solar

Web

Copywriting

2021

Mallol

El repte

Crear una nova web alineada amb el reposicionament de la marca. Mallol es coneixia, fins aquell moment, com a una empresa de tendals. Però volia anar més enllà, també amb la web, i mostrar que són molt més que això.

Overview del projecte

Mallol és una empresa de protecció solar fundada el 1926. Vam crear una web experiencial on, a través del disseny i del copy, l’usuari comprengués que sovint, tenir elements de protecció solar, significa donar una nova vida a un espai. Un tendal, una pèrgola, una vela o un tancament pot fer que un espai que no fèiem servir passi a ser útil.

Disseny web minimalista per Mallol
Disseny web per Mallol

Demanar pressupost de manera àgil i fàcil des de la pròpia web

El contacte sol ser una part molt oblidada de les webs, tot i la seva gran importància. Però nosaltres hem volgut donar-li el pes que es mereix. Demanar pressupost o contactar amb Mallol és un procés fluïd, clar i senzill. Això permet una bona experiència per l’usuari i facilita el contacte entre Mallol i els seus potencials clients.

Una marca centenària amb una web del segle XXI

Amb el disseny volíem crear una web neta, que respirés. Vam implementar subtils animacions perquè fos més dinàmica i moderna. La web també està preparada perquè des de Mallol puguin actualitzar-la fàcilment amb nous projectes. 

Disseny web responsive, que s'adapta a disposiitus mòvils

Una web que segueix amb noves funcionalitats des del seu llançament

Des que es va llançar la web, l’any 2021, hem sigut el partner de confiança de Mallol a l’hora d’implementar novetats a la web. Hem creat noves funcionalitats com un configurador de landing pages, el disseny d’un sistema de cita prèvia o noves pàgines.

Disseny UI/UX per una aplicació per demanar cita
Disseny dels components d'una aplicació web
Disseny UI/UX i design system per Mallol