Hotel Costabella

Nou branding per l'Hotel Costabella de Girona

Branding

Copywriting

Digital Design

Web

2023

Hotel Costabella

El repte

Crear un nou branding. Modern, familiar, acollidor. Dissenyar una nova web, emocional i funcional. Una web que encoratgi als usuaris a fer-hi les seves reserves en comptes d'utilitzar grans plataformes com Booking.

Overview del projecte

A qualsevol que conegui Girona l’hi sonarà l’Hotel Costabella. Un hotel familiar obert l’any 1967, que està situat just davant del Trueta. Ens van fer l’encàrrec de redissenyar el seu branding i la seva pàgina web. Un canvi que modernitzés el look&feel de l’hotel, però que, d’alguna manera, mantingués la seva essència històrica.

Disseny de targetes per l'hotel Costabella
Disseny de material corporatiu, com la carta del restaurant

Una identitat de marca que fusiona modernitat amb història

Pel branding de l’Hotel Costabella vam optar per trencar amb l’habitual. En el logo, combinem lletres amb tipografia sense serifa –moderna, neta i minimalista– amb una tipografia amb serifa –clàssica, chic i amb estil– per donar-li una personalitat pròpia. Així fusionem modern amb clàssic.

En la paleta de colors juguem amb un negre càlid, el terracotta i colors pedra per reforçar la sensació de confort que qualsevol vol sentir a l’allotjar-se fora de casa.

Logotip de l'Hotel Costabella de Girona

Una web que et faci sentir com a casa

Tots coneixem webs com Booking i la gran majoria hem reservat alguna vegada a través d’aquest tipus de plataforma. En bona mesura perquè molts hotels directament opten per no cuidar suficientment la seva web.

Amb l’Hotel Costabella hem creat una web neta i actual, però amb un copywriting personal que s’allunyi de les grans empreses de reserves. Una web que, tant pel disseny com pel contingut,  transmet confiança, proximitat i calidesa. 

Disseny web per l'Hotel Costabella
Disseny web responsive per l'hotel Costabella
Material gràfic per l'Instagram: Sant Valentí is coming
Material gràfic per l'Instagram: Hola tardor
Material gràfic per l'Instagram: Feels like home