La Farinera Sant Lluís

Disseny web per La Farinera Sant Lluís

Copywriting

Web

2023

Grup Una Pipa

El repte

Dissenyar una web que transmeti luxe i exclusivitat. Que demostri totes les possibilitats –infinites– de La Farinera Sant Lluís. I que ho faci d'una manera elegant, clara i amb l'equilibri perfecte entre l'estil clàssic i el modern.

Overview del projecte

La Farinera Sant Lluís és una finca de 130 hectàrees amb llac propi, jardins i boscos. Un lloc de somni per qualsevol –tant particulars com empreses– que vulguin preparar esdeveniments realment únics. Sense límits. I això és exactament el que volíem transmetre amb la nova web. Una web centrada en l’experiència de l’usuari. Perquè qui la visiti deixi volar la imaginació!

Disseny web responsiu amb WordPress per La Farinera Sant Lluís

Magic happens in magic places, també a seva pròpia web

L’eslògan de La Farinera és magic happens in magic places. Des del primer moment teníem clar que la web havia de respirar aquest concepte. A través del disseny web volíem transmetre exclusivitat. Com si estiguessis en un lloc màgic on tot és possible.

Una web, quatre públics

La web de La Farinera es dirigeix a 4 públics molt diferenciats: parelles que volen celebrar un casament, negocis que volen fer un esdeveniment, persones que volen fer un retir o empreses que volen llogar l’espai per fer-hi un shooting.

A través de l’UI i d’uns copies ben treballats aconseguim arribar a tots i cadascun dels públics de La Farinera. Perquè tots vegin fàcilment el potencial i les possibilitats de la finca.

Copywriting per la web de La Farinera Sant Lluís
Disseny i programació web per La Farinera Sant Lluís