Cuideo

Projecte de disseny web i programaci贸 per Cuideo

Web

2017

Cuideo

El repte

Crear un nou web per millorar l鈥橴X i modernitzar la marca. Per Cuideo el web 茅s una eina de m脿rqueting vital, ja que la captaci贸 茅s 100% online.

Vista de la web de Cuideo en diferents dispositius

Overview del projecte

Cuideo 茅s una start-up que facilita la relaci贸 entre fam铆lies i cuidadors de persones grans. En un sector poc professionalitzat, Cuideo marca la difer猫ncia. Facilita a les fam铆lies que trobin cuidadors amb garanties i ofereixen a aquests cuidadors ofertes laborals. Calia una web que ho fes f脿cil.

P脿gina web de Cuideo

Dissenyant una web usable, atractiva i escalable

Per aquest projecte part铆em d鈥檜ns requisits clars: havia de ser una web usable, atractiva, per貌 tamb茅 r脿pida, escalable i estable. Amb partnership amb mmxstudio vam desenvolupar el web en base a Drupal, amb un gestor de continguts que permet una independ猫ncia total d鈥檃dministraci贸 per part del client.

Un altre factor primordial per a Cuideo, en refer猫ncia al web, 茅s el seu rati de conversi贸 de tr脿fic a leads. 脡s per aix貌 que el web es va plantejar des d鈥檜n inici per a que totes les p脿gines portessin cap a un formulari de sol路licitud d鈥檌nformaci贸 i, per tant, que el rati de conversi贸 global fos el m茅s alt possible.

Projecte web per Cuideo
Projecte web per Cuideo