Bold Valuable Technology

Bold Valuable Tech disseny web

Branding

Digital Design

Web

2018 - Actualitat

Bold Valuable Tech

El repte

Crear una marca i una web sòlides i amb visió de futur que despuntin en el sector del motorsport i l'enginyeria

Overview del projecte

Bold és una empresa amb seu a Montmeló, que s’especialitza en les bateries elèctriques d’alt rendiment i l’enginyeria aplicada a l’automoció. Des dels seus inicis, quan en Bernat Carreras (CEO i fundador) va crear l’empresa fins a l’actualitat, que l’empresa té 160+ treballadors, hem estat el seu partner de confiança.

Treballem en la seva web, branding i disseny de material corporatiu.

Creant una de marca des de zero: tecnologia, professionalitat i solidesa

Ens vam centrar en plasmar conceptes i valors essencials de Bold: qualitat, innovació, tecnologia i visió de futur.

Vam crear un logotip que transmetés solidesa: amb una font sense serifa i amb molt de cos i en caixa alta –jugant, també, amb el fet que la marca es diu Bold. Aconseguíem així transmetre una imatge moderna, neta, però amb autoritat.

La paleta de colors definida té gammes de blaus i vermells que no fossin clàssiques, sinó actuals, dinàmiques, lluminoses i amb un punt vibrant. També fem ús del degradat, per donar tridimensionalitat al símbol i reforçar-ne l’aspecte més tecnològic.

Disseny del logotip i la identitat de marca de Bold
Bold vol portar la tecnologia de la Formula 1 al gran mercat
Cotxe de Fórmula 1

Un disseny i una web escalables

Bold va néixer el 2018 i ha crescut a ritmes vertiginosos. La identitat de marca havia de ser suficientment sòlida per seguir el ritme de creixement de l’empresa. Alhora, però, els materials corporatius i la web havia de ser escalable i versàtil, per no quedar-se enrere davant els nous reptes de Bold. Així ha sigut.

Disseny i programació web per Bold Valuable Tech

Una web d'estil modern per encaixar en el sector tecnològic més punter

Bold és una empresa que està a l’última en tecnologia. I com a tal, la seva web està en constant evolució. L’any 2018 vam crear la primera versió, amb la visió de potenciar una startup que tot just naixia. Amb el temps ha anat evolucionant. El 2024 hem fet un redisseny integral. 

Mòbil amb el disseny responsive de la web de Bold