Política de privacitat

Conforme al que diu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat, ens dones el teu consentiment informat, lliure i expressament perquè les teves dades personals que ens proporcionis a través del nostre web knut.cat o knut.studio siguin inclosos en un fitxer d’”usuaris web” amb la finalitat de poder-te oferir informació comercial i els nostres serveis.

Les nostres dades

  • Denominació social: Knüt C.B.
  • NIF: E55296057
  • Domicili fiscal: C / Joaquim Vayreda 38, baixos 2, 17001, Girona
  • Email: hola@knut.cat
  • Activitat social: estudi de disseny, branding, copywriting, disseny web i màrqueting online

Quines dades recollim?

Les úniques dades personals que recollim en aquest web són a través del formulari de contacte, el qual ets lliure d’utilitzar.

Les dades que ens proporcionis queden allotjades en un fitxer de la propietat de Knüt. T’informem que en tot moment tractem amb total confidencialitat les teves dades i no les cedim a terceres persones.

En enviar el formulari de contacte acceptes que puguem enviar-te informació molt puntual via email relacionada amb la nostra activitat social i amb la nostra empresa. En tot moment seràs lliure de donar-te de baixa d’aquestes comunicacions des del mateix email.

Qui té accés a les dades?

Només tenim accés a les dades qui formem part de l’estudi Knüt, així com proveïdors de confiança que intervinguin en el projecte. Les dades mai les compartirem amb terceres persones alienes al projecte.

A més, t’informem les terceres empreses amb què treballem i que tenen relació amb aquesta web:

  • SiteGround, hosting que allotja aquesta web.
  • WordPress, CMS amb el que gestionem la web.
  • MailChimp, plataforma d’email màrqueting.

En qualsevol moment ens reservem el dret de canviar les condicions aquí exposades i a publicar-les de nou. La vigència d’aquestes condicions serà sempre que estiguin publicades en aquesta pàgina. Per qualsevol dubte o consulta, pots contactar-nos.