Dashlane, un gestor de contrasenyes imprescindible

Dashlane, gestor de passwords

Quantes vegades has volgut consultar el teu correu i te n’has oblidat de la contrasenya? O el PIN del mòbil, o qualsevol dada imprescindible per entrar en una web o aplicació. Cada vegada hem de recordar més dades i cada vegada més complexes. Contrasenyes que han de contenir majúscules, números, caràcters especials, un mínim de caràcters… La llista és llarga!

Però un dia vam topar amb la solució perfecta. Una aplicació que ni coneixíem ni n’havíem sentit a parlar però que ha resultat ser imprescindible per nosaltres: el Dashlane.

Què és el Dashlane?

El Dashlane es una aplicació que et permet, de forma segura, emmagatzemar totes les contrasenyes i PINs. També pots guardar-hi les teves dades personals (com el teu nom complet o l’adreça on vius) de manera que pots omplir formularis amb les teves dades per internet de forma automatitzada.

Com funciona?

El funcionament és molt senzill. Després de descarregar l’aplicació et demanarà que estableixis una contrasenya màster (l’única contrasenya que mai més hauràs de recordar!). Així que, quan entris al teu ordinador o dispositiu mòbil, et demanarà aquesta contrasenya i el Dashlane es mantindrà actiu, de fons, fins que apaguis l’ordinador.

Així que, per exemple, quan entris a Facebook, el Dashlane ho detectarà i t’omplirà el camp de la contrasenya ell mateix, sense que tu hagis de fer res. I així ho farà amb la resta de webs i apps en les que estiguis registrat.

I, si mai entres directament a l’aplicació del Dashlane i accedeixes al teu compte (amb la contrasenya màster) podràs consultar totes les teves contrasenyes i podràs classificar-les per categories. Més pràctic impossible.

Quant val?

El Dashlane té una versió gratuïta i una de pagament. A la versió gratuïta només podràs utilitzar-lo a l’ordinador. De manera que, quan necessitis una contrasenya mentre utilitzis el mòbil, hauràs de fer memòria.

La versió premium sincronitza tots els teus dispositius. Així que, vagis on vagis, tindràs sempre les teves contrasenyes i les tindràs de manera segura. Un altre avantatge és que regularment fa còpies de seguretat de les teves dades. La versió premium costa uns 35,5€ l’any.

Pàgina web: Dashlane